Zaštita privatnosti

Poštujemo vašu privatnost i sigurnost Vaših osobnih podataka te naše internetske stranice gradimo na tehnologijama koje podupiru naša nastojanja. Ovom Izjavom o zaštiti privatnosti Vas informiramo o prikupljanju i obradu vaših osobnih podataka te primjenu kolačića (cookies) na internetskim stranicama www.knjigovodstveni-servisi.net (u nastavku: Stranica).
Korištenjem ovim internetskim stranicama suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj Izjavi, te pohranom i pristupom kolačićima na vašem uređaju.
Više o kolačićima možete saznati ovdje.

Prikupljanje, obrada i pohrana osobnih podataka

Stranicu nastojimo držati funkcionalnom i korisnom onima koji ih koriste, pa na Stranici možemo prikupljati i koristiti osobne podatke korisnika kao što su podaci o Vašem računalu, koji mogu uključivati web-adrese s kojih ste pristupili, vrijeme kada ste pristupili našim stranicama, Vašu IP adresu ili s kojeg uređaja koristite našu Stranicu.

Za potrebe kontakta, Stranica prikuplja  Vaše podatke poput imena i prezimena, Vašeg e-maila ili telefonskog broja. Unosom tih podataka u polja u obrascu, dajete privolu da podatke koje ste unijeli Stranicu možemo koristiti u svrhu za koju su dani i namijenjeni.

Stranica prikuplja osobne podatke i izvan svojih internetskih stranica, telefonskim razgovorom, ispunjavanjem obrazaca i upitnika, uz suglasnost korisnika/klijenta.

Sve prikupljene podatke Stranica  obrađuje isključivo u svrhu za koju su prikupljeni – objavljivanje podataka o korisniku/klijentu na Stranici u svrhu promidžbe, za slanje newslettera, časopisa i ostalih usluga, poboljšanje korisničkog iskustva na internet stranicama…

Ne prodajemo, ne razmjenjujemo i ne otkrivamo popis korisnika/klijenata svojih stranica niti Vaše osobne podatke dobivene putem kontakt obrasca ili emaila.

Ovime Vas također informiramo o Vašem pravu  na pristup i ispravak danih podataka kao i na povlačenje danih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti.

Osobni podaci koje Stranica prikuplja na svojim internetskim stranicama zaštićeni su pohranjivanjem u sigurnom okruženju, i nedostupni neovlaštenoj upotrebi ili pristupu.

Izmjene

Zadržavamo pravo izmjene ove Izjave u bilo kojem trenutku, kako bismo Vas informirali o promjenama u načinu prikupljanja i obrade Vaših podataka.