Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja odnose se na korištenje sadržaja na katalogu www.knjigovodstveni-servisi.net.

Korištenjem sadržaja objavljenih u katalogu smatra se da ste upoznati sa uvjetima korištenja te da ih razumijete i prihvaćate. Ukoliko se ne slažete s uvjetima korištenja, molimo Vas da ne pristupate sadržaju u katalogu. Korištenjem sadržaja prihvaćate sve rizike koji nastaju iz korištenja kataloga te prihvaćate koristiti sadržaj  isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Sadržaji objavljeni u katalogu su objavljeni u dobroj namjeri i informativnog su karaktera. Vlasnik kataloga knjigovodstvenih servisa ulaže maksimalne napore u održavanju informacija i sadržaja ažurnim i točnim. Vlasnik kataloga ne jamči potpuno točnost svih informacija objavljenih u katalogu, te nije odgovoran za sadržaje internet stranica čiji su linkovi objavljeni u katalogu.

Katalog Knjigovodstveni-servisi.net u potpunosti se odriče svake odgovornosti koja može nastati korištenjem kataloga ili bilo kojih radnji vezanih uz korištenje kataloga te za štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi sa korištenjem sadržaja objavljenih u katalogu.

Katalog Knjigovodstveni-servisi.net ne odgovara za uvjete i korištenje usluga i proizvoda pružatelja, a čiji podaci o uslugama i proizvodima su objavljeni na stranicama Kataloga Knjigovodstveni-servisi.net.

Katalog Knjigovodstveni-servisi.net sadrži poveznice na web-stranice drugih osoba, koje njima upravljaju (u daljnjem tekstu web-stranice trećih osoba), te one nisu pod nadzorom Kataloga Knjigovodstveni-servisi.net pa stoga Katalog Knjigovodstveni-servisi.net ne preuzima nikakvu odgovornost povezanu s time, odnosno Katalog Knjigovodstveni-servisi.net nije odgovoran za dostupnost, uvjete korištenja, objavljen sadržaj, usluge, prijenos i sigurnost podataka, zaštitu i upotrebu osobnih podataka web stranica trećih osoba.

Katalog Knjigovodstveni-servisi.net ne odgovara za nemogućnost ili ograničenu mogućnost pristupa internet stranicama ili korištenja bilo kojeg sadržaja web stranica koja je posljedica neke više sile, odnosno okolnosti koje su izvan kontrole Kataloga Knjigovodstveni-servisi.net. Katalog Knjigovodstveni-servisi.net također ne jamči da web stranice ili web stranice trećih osoba ne sadrže viruse ili druge maliciozne programe.

Katalog Knjigovodstveni-servisi.net zadržava pravo izmjene sadržaja bez prethodne najave u bilo kojem trenutku te nije odgovoran za posljedice nastale takvim izmjenama.