Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja odnose se na korištenje sadržaja na katalogu www.knjigovodstveni-servisi.net.

Korištenjem sadržaja objavljenih u katalogu smatra se da ste upoznati sa uvjetima korištenja te da ih razumijete i prihvaćate. Ukoliko se ne slažete s uvjetima korištenja, molimo Vas da ne pristupate sadržaju u katalogu. Korištenjem sadržaja prihvaćate sve rizike koji nastaju iz korištenja kataloga te prihvaćate koristiti sadržaj  isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Sadržaji objavljeni u katalogu su objavljeni u dobroj namjeri i informativnog su karaktera. Vlasnik kataloga knjigovodstvenih servisa ulaže maksimalne napore u održavanju informacija i sadržaja ažurnim i točnim. Vlasnik kataloga ne jamči potpuno točnost svih informacija objavljenih u katalogu, te nije odgovoran za sadržaje internet stranica čiji su linkovi objavljeni u katalogu.

Katalog Knjigovodstveni-servisi.net u potpunosti se odriče svake odgovornosti koja može nastati korištenjem kataloga ili bilo kojih radnji vezanih uz korištenje kataloga te za štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi sa korištenjem sadržaja objavljenih u katalogu.

Katalog Knjigovodstveni-servisi.net zadržava pravo izmjene sadržaja bez prethodne najave u bilo kojem trenutku te nije odgovoran za posljedice nastale takvim izmjenama.