Knjigovodstveni programi

Minimax je najjednostavniji internet poslovno računovodstveni program. Podaci se unose samo jednom, a možete im pristupiti s bilo kojeg mjesta, putem računala, tableta ili telefona 24 sata na dan.

FAROS je rješenje u Cloudu dostupno kao SaaS usluga koje štedi vrijeme, automatizira operativne poslove i omogućava vođenje neograničenog boja poslovnih subjekata u jednom poslovnom sustavu.

Popis programa za knjigovodstvo: 10

Program Synesis dizajniran je tako da ispunjava potrebe za jednostavnošću koja je neophodna kod manjih poduzetnika, ali da se može koristiti i u većim tvrtkama u kojima istovremeno radi veći broj korisnika.

Program za upravljanje knjigovodstvenim servisom ili internim knjigovodstvom poduzeća XC Knjigovodstvo jedan je od glavnih modula (dijelova) programskog sustava XC Vision, koji funkcionira u skladu s ostalim programima u sustavu, no kao zasebna aplikacija služi firmama koje imaju potrebu voditi...

Korp proizvod namjenjen poslovanju tvrtke (d.o.o. i/ili d.d.) je plod sedamnaestogodišnjeg upijanja zahtjeva korisnika i postepenog prilagođavanja potrebama tržišta.

Gath je programsko rješenje za automatizirano vođenje i praćenje poslovanja malih, srednjih i velikih tvrtki trgovačkih, proizvodnih i uslužnih djelatnosti, bilo da se radi o maloprodaji ili veleprodaji.

4D Wand (na engleskom jeziku: čarobni štapić) naše je strateški najvažnije programsko rješenje. To je poslovno informacijski sustav za vođenje malih i srednjih poduzeća.

Modularan je i omogućava Vam izgradnju informatičkog sistema prema Vašim potrebama. Svi moduli rade kao cjelina - poslovne promjene robnog knjigovodstva automatski se knjiže u financijske evidencije bez posebnih naloga i dodatnih kontrola.

Domino IS je hrvatski prozvod, izrađen korištenjem najnovijih informatičkih tehnologija (MS Visual Studio 2010, MS .NET Framework 4, Infragistics NetAdvantage 2010, GrapeCity ActiveReports 6, MS Windows 7, MS Windows Server 2008 i MS SQL Server 2008 R2, TeamViewer 6), kao cjelovito rješenje za...

Paket je namjenjen knjigovodstvenim servisima. Omogućuje vođenje neograničenog broja komitenata s neograničenim brojem unosa. Moduli koji su uključeni u paket daju slobodu izbora komitenta, neovisno da li je komitent fizička ili pravna osoba.

U suradnji s brojnim računovodstvenim servisima, već više godina nastojimo našim strankama ponuditi najkvalitetniji poslovno-informacijski sistem, koji će nuditi sve što servis treba za svoj rad, po najnižoj mogućoj cijeni.

Integrirani računovodstveni paket ARTSoft © sastoji se od brojnih programskih modula koji su međusobno povezani i funkcioniraju kao cijelina, ali smo vodili računa i o onim poduzećima kojima su potrebni samo segmenti ovakvog sustava, tako da je moguće sve naše programske module koristiti posve...